Zapojte se do příprav nové podoby Zahradní ulice

Město připravuje rekonstrukci Zahradní ulice, která bude zahrnovat jak výměnu některých inženýrských sítí, tak především opravu povrchu ulice, rozšíření parkovacích stání a zeleně a zvýšení bezpečnosti v ulici.

Datum: 20.4.2021 | Zhlédnuto: 1391x

studie Zahradní ulice Vyšší Brod

Zapojte se do tvorby nové podoby Zahradní ulice. Právě připravujeme její rekonstrukci. Než postoupíme do další fáze, chceme znát váš názor!

V takzvaném projektovém koutku ve vestibulu vyšebrodského kina je k dispozici základní studie návrhu úprav. Máte možnost se k ní vyjádřit, předat své připomínky a náměty. 

Studie byla inspirována i náměty obyvatel, kteří žijí v ulici Zahradní v panelových domech, v rámci komunitního plánování revitalizace veřejných prostor sídlišť ve Vyšším Brodě.

Projektový koutek ve vestibulu kina je přístupný od pondělí 19. 4. 2021 do pondělí 26. 4. 2021, každý den od 8 do 18 hodin (včetně víkendu)

Na místě je k dispozici studie úprav Zahradní ulice k nahlédnutí a jednoduchý formulář, díky kterému nám můžete předat své dotazy, náměty a připomínky ke studii a zanechat v připravené schránce.

 Základní cíle rekonstrukce Zahradní ulice

  • Zklidnění dopravy
  • Zvýšení bezpečnosti
  • Rozšíření parkovacích míst
  • Rozšíření zeleně v ulici
  • Výměna inženýrských sítí

Zároveň vás srdečně zvu
ve čtvrtek 29. 4. 2021 od 18 hodin

na společné setkání nad projektem, které proběhne v sále vyšebrodského kina.

Na setkání bude přítomen architek (autor studie) a zodpovíme vaše dotazy a proberme náměty z formulářů. Samozřejmě bude možné i na místě diskutovat.

Kinosál bude přípraven tak, aby vše odpovídalo aktuálním opatřením proti šíření koronaviru.

Těším se na vaše náměty a na společné setkání!

Jan Straka
místostarosta

 

Studii je možné si stáhnout i v elektronické podobě zde

Kontakt:
Jan Straka
tel.: 725 483 043
e-mail: mistostarosta@mestovyssibrod.cz