Používáním těchto stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookies na vašem zařízení.

Přihlášení
Email:
Heslo:
Zapomenuté heslo
Nová registrace
Zapomenuté heslo
Email:
<< Zpět na příhlášení
Přihlásit

Knihovnické okénko 3/2018

Autor: Romana Ouředníková, knihovnice | Datum: 12.3.2018 - 00:00 | Zhlédnuto: 2910x

Městská knihovna spustila v minulém měsíci zbrusu nové webové stránky, které jsou připraveny pro zobrazení na jakémkoliv zařízení. V knihovnickém okénku naleznete i knižní tip.


Knihovnické okénko 3/2018

Vážení čtenáři,

spustili jsme pro Vás nové webove stránky naší knihovny. Struktura stránek zůstala z většiny stejná, jako u verze původní, takže se neztratíte. Největší výhodou nových stránek je, že se přizpůsobí jakékoli velikosti obrazovky zařízení, na kterém stránky navštěvujete. Stránky tak zůstávají stále přehledné, ať si je prohlížíte na monitoru, notebooku, tabletu nebo mobilnímu telefonu. Novinkou je také kontaktní formulář, díky němuž nás můžete kontaktovat s libovolným dotazem přímo z našich stránek.

Věříme, že se Vám nové stránky budou líbit!

 


 

Knižní tip

Šumava domovem

Šumava se v posledních letech stala oblastí střetu protichůdných zájmů a rozdílných názorů na to, jak by s touto jedinečnou krajinou měl člověk zacházet. Tato kniha nabízí pohledy třiceti sedmi obyvatel Šumavy nejrůznějších profesí na soužití lidí s místní přírodou. Prostřednictvím jejich výpovědí máte příležitost sdílet s nimi zajímavé životní příběhy a nahlédnout diskutovaná šumavská témata jejich očima. Možná se dozvíte něco nového o tom, jak se tu lidem žije, o lese, o národním parku, o kůrovci, o tom, proč je důležité alespoň na malém kousku naší země zachovat divočinu a možná zahlédnete mezi řádky i střípky jímavé krásy.

Texty doprovází dvě stovky fotografií, včetně několika historických snímků z rodinných archivů, které nebyly doposud nikde publikovány.

 

Novinky - březen 2018
(docx, 17,1 kB)

Knižní novinky ve Městské knihovně Vyšší Brod z března 2018



Akce s článkem
Podobné články